Chcete mít skutečně bohatou stravu? Zařaďte do ní bio spirulinu a bio zelený ječmen!

17.08.2015 16:04

Řasa, co nám zajistí dokonalou výživu

V řekách a jezerech tropického a subtropického pásma žije řasa jménem spirulina. Patří mezi tzv. zelené potraviny a je nutričně neuvěřitelně bohatá. Dokonce obsahuje víc bílkovin než třeba maso nebo vejce. Kromě toho, že obsahuje 70 % bílkovin, dodá nám také kompletně všechny potřebné aminokyseliny. 
 
Také je to silný detoxikant a antioxidant a zásobárna vitamínů, hlavně ze skupin B, E a H. Bio spirulina obsahuje i extrémní množství stopových prvků, včetně manganu, vápníku, hořčíku, železa a dalších.

Šťáva ze zeleného ječmene je nutričně bohatý nápoj

Stejně jako spirulina, je i bio mladý ječmen zelená potravina. A také je plný různých zdraví prospěšných a nezbytných látek jako jsou enzymy, bílkoviny, vitamíny, stopové prvky, chlorofyl apod. Z mladého ječmene se lisuje šťáva, která se šetrně suší, aby se všechny tyto látky zachovaly. Pak se z prášku připravuje výživově hodnotný nápoj.
 
Zelené potraviny nám pomáhají oddálit stárnutí, zvítězit nad viry, snížit vysoký tlak i cholesterol. Dokážou podpořit imunitu, krvetvorbu, pomáhají hubnout, detoxikují nás, vyživují a dokonce ničí některé formy nádorů.