Konopné semínko a konopná kosmetika jsou neocenitelní pomocníci

11.09.2015 15:44

Je velmi drobounké a přesto má velkou sílu. Konopné semínko má účinky skoro zázračné díky esenciálním kyselinám a proto nám dokáže pomoci k lepšímu zdraví. Obsahuje také vysoké množství aminokyselin. Díky tomu, jak bohaté je na účinné látky, předčí svými účinky všechna ostatní semena.

Konopná kosmetika je pro každou pleť

Konopná kosmetika je spásou pro všechny typy pleti. Je totiž léčivá, zklidňuje pleť a poradí si i s problematickou pokožkou. Hlavní konopnou přísadou v ní je konopný olej, lisovaný ze semínek. Je prakticky nabitý nenasycenými mastnými kyselinami, vitamíny, minerály, chlorofylem a aminokyselinami.

Dokáže léčit i atopické ekzémy

Díky tomuto oleji dokáže konopná kosmetika hojit rány, akné, ekzémy, mírní lupénku a vůbec si poradí se všemi nepříznivými kožními projevy. Funguje i na atopické ekzémy, jako prevence zánětů, působí antibakteriálně a regeneruje naši pokožku.

Česká konopná kosmetika značky Carun je oblíbená nejen u nás, ale také v zahraničí. Obsahuje velmi nízký obsah THC, které je psychotropní, ale naopak má vysoký obsah ostatních léčivých kanabinoidů. Konopná mast Carun je vhodná i pro děti a těhotné ženy.