Mladý ječmen a chlorella vás pročistí a vyživí

12.11.2015 11:56

Dokážou vyléčit rakovinu

V poslední době se hodně mluví o tzv. zelených potravinách, mezi které patří i mladý ječmen a chlorella. Tyto potraviny jsou nutričně nesmírně bohaté, což přesně při současném způsobu života potřebujeme. Většinou se totiž stravujeme nekomplexně a sedavý způsob života nám také neprospívá.
 
Mladý ječmen dokáže poskytnout našemu tělu živiny, které mu chybí. Také harmonizuje naše trávení – zbaví nás překyselení organismu, zácpy, dokonce pomůže zhubnout. Vynikající je také na léčbu mnoha chorob, hlavně civilizačních. Vyčistí nám pokožku a dokáže zdolat i rakovinu a zpomalit stárnutí. 

Mladý ječmen se pěstuje u sopečných jezer

Mladý ječmen pro výrobu potravinových doplňků se pěstuje v nadmořské výšce 1 500 metrů u sopečných jezer. Půda je tam bohatá na minerály a ještě je zavlažován minerální vodou z pramenů. Díky tomu je tak nutričně bohatý. Jeho listy se sklízejí mladé, v plné síle, omyjí se a vylisuje se z nich šťáva.
 
Jiná zelená potravina, chlorella, je vlastně jednobuněčná řasa, která velmi rychle roste a pomocí fotosyntézy vyrábí zcela unikátní růstový faktor. Ten dokáže podpořit regeneraci tkání, zejména růst buněk a jejich dělení.  Také významně posiluje obranyschopnost.
 
V článku Mladý ječmen: Diskuze uživatelů se dozvíte, jaké zkušenosti mají se zeleným ječmenem lidé, kteří ho zkoušeli.