Jak načerpat energii a omládnout

18.11.2015 16:21

Probere vás video

Možná to máte podobné. Po obědě na vás v práci sedne ospalost a vy hledáte, čím byste se udrželi svěží a výkonní. Většina z nás sahá po kávě, ale ta pokaždé nefunguje. Naštěstí jsou i jiné způsoby, jak získat energii do druhé půle dne.

Jak sršet energií i bez kávy? Nabízí se samozřejmě různé obdoby kávy, jako je třeba maté nebo matcha, či guarana. Dají se také žvýkat lístečky máty, nebo se pokusit probrat nějakým opravdu silným videem, kterých kolují po síti stovky. Vyšší dívčí pak je, přimět se trochu se protáhnout, zacvičit si, nebo se projít.

Na vyhlazení vrásek nepotřebujete krémy

Dnešní trh nabízí spousty přípravků, které vám garantují vyhlazení vrásek a omládnutí. Tyto přípravky však nepotřebujete. Existuje pár věcí, které významně zpomalí stárnutí vaší pleti a udělají vás o 10 let mladší, pokud je budete dodržovat.

Hlavně se vyhýbejte stresu, ten způsobuje mnoho problémů, které vedou k předčasnému stárnutí. Pokud patříte k lidem, kteří se snaží kvůli linii úplně vyhýbat tukům, přestaňte. Některé tuky jsou nezbytné pro pružnost pokožky. Při sexu se posiluje srdce a intenzivně prokrvují orgány – i tím si udržíte mládí, stejně jako sklenkou červeného každý den.